Goed bezig

Got your bag

Update november 2022

Sinds de lancering van Got your bag in april 2020 hebben we dankzij jullie bijdrage al 40 uitgestelde rugtassen mogen weggeven aan superhelden. WAUW, echt te gek :-). Met als absolute hoogtepunten: Zomerzotheid en de Got your bag Sint-editie. Over beide projecten kun je meer lezen in dit blog.

Update Got your bag

[November 2022]

Sinds de lancering van Got your bag in april 2020 hebben we dankzij jullie bijdrage al 40 uitgestelde rugtassen mogen weggeven aan superhelden. WAUW, echt te gek :-). Met als absolute hoogtepunten: Zomerzotheid en de Got your bag Sint-editie in 2021. Hierover vertellen we je meer in deze blog!

Wat is ‘Got your bag’?

Heb je wel eens gehoord van caffè sospeso ofwel een ‘uitgesteld kopje koffie’? Het werkt zo: je gaat naar een café of koffietentje, koopt een koffie voor jezelf maar betaalt er twee. De andere koffie is het uitgestelde kopje, en wordt op een later moment weggegeven aan iemand anders. Aan iemand die dat heeft verdiend, of iemand die het zelf even niet kan betalen. Super mooi idee, vinden wij. En dus brachten wij de ‘uitgestelde rugtas’ tot leven. Ontmoet Got your bag. Met slechts 1 euro maak jij iemand anders blij!

Doe jij ook mee?

Hoe werkt het?

Heel makkelijk: je hoeft alleen het product ‘Got your bag‘ uit de shop toe te voegen aan je bestelling. Met deze euro draag jij bij aan een uitgestelde rugzak. Telkens wanneer we de helft van het bedrag binnen hebben, leggen we de andere helft bij en geven we een rugzak weg aan iemand die het echt heeft verdiend. Om wat voor reden dan ook. Klein bedrag, kleine moeite – en weer een stukje blijheid erbij in de wereld. 🙂

Voor wie?

Got your bag is voor iedereen die iets extra’s verdient. Dat kan om van alles zijn: omdat iemand iets moois/bijzonders/tofs heeft gedaan voor een ander, altijd voor anderen klaarstaat of bijvoorbeeld iemand die een rugzak nodig heeft voor school maar dit eigenlijk niet kan betalen. We zijn altijd op zoek naar deze superhelden en kunnen niet wachten om hen te verrassen met een tas! Dus ben of ken jij iemand die dit echt verdient? Stuur ons dan vooral even een mailtje, en vergeet niet uit te leggen waarom!

Ik ken een superheld!