Over ons

You better live now

Hi en super leuk dat je ons hebt gevonden! Wij zijn Reinder en Roana uit Utrecht! Zijn roots in Friesland, die van haar in Indonesie. 🙂 We zijn allebei groot fan van de wereld ontdekken, gek op de bergen en verslaafd aan (Noorse, de lekkerste!) chocola. En natuurlijk gek op onze familie en vrienden. En op Indonesisch eten, niet te vergeten. Dat heeft ons zelfs samengebracht. 😉

Beide vastberaden om onze levens zo blij, zorgzaam en authentiek mogelijk te leven. Om ons bewust te zijn van wat we doen, iedere dag weer, in plaats van te leven op de automatische piloot. Om er voor anderen te zijn. Om ideeën en dromen ook daadwerkelijk na te jagen en uit te laten komen, en daarbij uit te vogelen hoe we anderen weer kunnen helpen. We weten waar we blij van worden en we weten wat we voor anderen willen betekenen, en we vinden het fijn om anderen aan te moedigen daar ook bewust mee bezig te zijn. Want ja, je kan maar beter nu leven. Waarom wachten?

Over berg & maan

berg & maan is opgericht in 2019. Na het succesvol lanceren van zijn eigen bedrijf in 2016, had Reinder nog een droom: het lanceren van een eigen tassenmerk met toegankelijke, betaalbare rugzakken. Roana sloot zich hier graag bij aan. En zo begon het avontuur! Een super leuk proces: het tekenen van de eerste ontwerpen, het vinden van een goede, betrouwbare producent, en uiteindelijk..het ontvangen van de eerste prototypes! Een heel bijzonder moment. En die eerste prototypes hadden geluk: ze mochten met ons mee op reis, drie maanden door Zuid-Amerika. De ultieme test. Volgestopt met een camera, laptop, flesjes water, eten, boeken en duizend andere spullen waarvan je denkt dat je ze nodig hebt tijdens het reizen..we hebben ‘t ze absoluut niet makkelijk gemaakt. Maar aan de andere kant: ze kregen de kans om met ons mee te lopen tussen besneeuwde bergtoppen, de zon te zien opkomen boven Machu Picchu en te slapen onder een miljoen sterren (jaloers? Dan ook gaan! Het hoeft je écht geen fortuin te kosten als je het slim aanpakt).

Tijdens deze reis hebben we ieder detail van onze tassen uitgebreid getest en geanalyseerd, en op basis van deze feedback nog een aantal optimalisaties doorgevoerd. En nu? Nu mogen we met trots onze eigen productlijn lanceren. Ons eigen tassenmerk, met happy bags. Yay!

We hopen dat je net zoveel plezier aan onze tassen gaat beleven als dat we dat zelf doen. Dankjewel voor je interesse en support!