reviews

Wat vinden anderen?

We hebben de afgelopen periode een hoop tassen mogen uitzwaaien, op weg naar hun nieuwe thuis! Daarna restte de belangrijkste vraag: hoe bevalt het leven met een echte happy bag? 🙂 Wij vroegen het de nieuwe eigenaren en/of eigenaressen.

EXCELLENT
50 reviews on
Jeroen Millenaar
Jeroen Millenaar
April 6, 2023.
Berg & Maan maakt fantastische hoogwaardige en betaalbare rugzakken. Oprecht enorm onder de indruk van hun producten en service. Onlangs had ik een probleem met mijn rugzak, dat door mijn eigen toedoen was veroorzaakt. Contact gezocht en positief verrast van de service. Ondanks dat het element, magnetische sluiting, niet meer in het assortiment zit, hebben ze speciaal voor mij een nieuwe gemaakt. Ze hebben niet alleen een geweldig product, maar hun liefde voor hun product is duidelijk in alles wat ze doen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige rugzak die ook nog eens betaalbaar is en waar je op kan rekenen, dan is Berg & Maan het bedrijf dat je moet kiezen. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!
Crientje Kattuk
Crientje Kattuk
November 17, 2022.
Verschillende van deze beauty’s in m’n bezit. Hoge kwaliteit want na maanden veel gebruik nog steeds geen klachten. En helemaal verslingerd aan alle mooie kleurtjes. ‘We’re bringing Happy Bags’ nou dat is inderdaad waar en als je er eenmaal eentje in je bezit hebt wil je er zeker meer. ❤️🧡💛💚💙💜
GewoonGers
GewoonGers
June 24, 2022.
Enige tijd geleden bestelden wij een grote oplage rugzakken. De communicatie verliep heel prettig. Roana en Reinder zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. We hebben zelfs onze 'eigen' rugzakken kunnen samenstellen qua kleur. De levertijd was vrij lang (ook door externe omstandigheden), maar de rugzakken waren absoluut het wachten waard. Ze zien er leuk uit, zijn van goede kwaliteit, er past heel veel in én: ze zijn voorzien van ons eigen logo middels een subtiel label aan de zijkant. Kortom: Wij zijn blij!
Marlies van der Heijden
Marlies van der Heijden
May 8, 2022.
Fantastische tas, mooie kleuren, ook de binnenkant is mooi afgewerkt, soepel materiaal. Er kan erg veel in, veel vakken. Ik draag m graag. Ook met alleen een portemonnee en telefoon kun je hem prima meenemen omdat de tas dan weinig ruimte in beslag neemt en niet groot oogt. Puntje van aandacht: sluitriempje. Als de tas helemaal vol is kan ik 'm niet meer sluiten omdat er aan het uiteinde geen gaatjes meer zitten. Ook gaat het riempje na een jaar aan de zijkanten kapot.
Claudia Kammeijer-Snippe
Claudia Kammeijer-Snippe
April 1, 2022.
Na enige twijfel over welke kleur, gekozen voor de Blueberry muffin. Wat een gave tas, prachtige kleuren aan de buitenkant en blauwwit van binnen, supermooi! Communicatie met Roana verliep erg fijn, kortom aanrader!
Raymond Schuitema
Raymond Schuitema
March 8, 2022.
Wat een verassing! Via de post ontving ik volledig onverwachts een schitterende uitgestelde rugzak met een lief kaartje eraan. Naast de schitterende kleuren, het mooie model en de fijne pasvorm is de rugzak voor mij extra speciaal. Ten eerste door het superlieve initiatief van Roana en Reinder en ten tweede door de betekenis die de rugzak voor mij heeft. Nogmaals heel erg bedankt! Inmiddels heeft de tas al de nodige kilometers afgelegd. Groet Raymond
Anne Davidse
Anne Davidse
December 12, 2021.
Supergoede en persoonlijke service gehad, mooie tas en kunnen deze hopelijk nog lang gaan gebruiken!
Roos De Nijs
Roos De Nijs
October 6, 2021.
Leuk concept met mooie producten. Het contact met Berg en Maan verloopt goed bij vragen, ze zijn zeer behulpzaam via hun online platform en denken mee. Ik zou zeker nog eens een tas bestellen!