‘t Kerstpakket met een oneindig goed humeur. 

Ben je voor jouw team nog op zoek naar een blij, origineel en betaalbaar kerstcadeau of eindejaarsgeschenk? Onze berg & maan rugtassen worden inmiddels door veel mensen dagelijks gebruikt voor werk (dankzij laptopvak), boodschappen, naar de sportschool of tijdens een weekendje weg. Altijd vrolijk én doet niets liever dan de hele dag door je spullen dragen – het ideale kerstcadeau dus. 🙂 

Wij denken graag met je mee hoe we dit helemaal naar jouw wens/passend bij je bedrijf kunnen aanbieden. Een paar ideeën:

(Scroll voor uitgebreide toelichting)

Interesse?

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan nemen we contact met je op om alle mogelijkheden even met je te bespreken!

  Uitgelicht (1)

  Een happy bag als kerstpakket

  Onze rugtassen zijn gemaakt van canvas en hebben een handige roll-top sluiting. De inhoud van elke rugtas is 21L (en uitbreidbaar tot 27L): dus er past echt héél veel in. Maar hoeft niet, hoor. Beter voor je rug. 😉 

  Aan de binnenkant vind je een (verstevigd) laptopvak, tabletvak en een klein vakje met een rits. Ook aan de buitenkant zit zo’n vakje: ideaal voor je telefoon/sleutels. 

  We zorgen ervoor dat ‘ie keurig gekleed en feestelijk verpakt op het kerstdiner verschijnt!

  Deze kleuren hebben we! Deze kleuren hebben we!
  Uitgelicht (2)

  Een gevulde happy bag als kerstpakket

  Meer geven dan een tas? Leuk! Onze tassen doen niets liever dan spullen dragen. 🙂 We denken heel graag met je mee over de invulling van de tas. Vul ‘m bijvoorbeeld met producten rondom een bepaald thema: denk aan reizen, wandelen, ontspanning, Nederland, koken.. of wat dacht je van een tas gevuld met allemaal leuke cadeautjes van (kleine) ondernemers uit Utrecht, een heuse green bag gevuld met allerlei toffe planten-gerelateerde producten, of bijvoorbeeld een ‘kampvuur-tas’ met warme choco, thermosfles, marshmallows en kaarsjes voor buiten? Of een echte ‘goedzak’ met een doneerbon voor een goed doel naar keuze?

  Kies je thema en budget, wij zorgen in overleg met jou voor een super leuk gevulde tas, inclusief handgeschreven boodschap! 

  Thuisbezorgd, inclusief handgeschreven boodschap

  Je team graag bedanken voor afgelopen jaar? We schrijven je persoonlijke boodschap op een mooi kaartje. Ingepakt, thuisbezorgd bij de ontvanger..nog andere specifieke wensen? Laat het ons gerust weten, wij denken met je mee! Het lijkt ons super leuk om gezamenlijk iets moois te bedenken dat echt bij je bedrijf past, en waar je je werknemers blij mee kunt maken.

  Prijs

  Helemaal afhankelijk van het aantal tassen, wel of geen inhoud, wat voor inhoud, met of zonder eigen logo, etc. Lastig te zeggen dus, maar neem vooral even contact met ons op als het idee je aanspreekt. Dan kunnen we daar al snel meer duidelijkheid over geven. 🙂

  Hoe werkt het?

  Simpel: laat hieronder je e-mailadres achter, dan nemen we contact met je op om samen even te kijken wat de mogelijkheden zijn!

   Uitgelicht (3)

   Rugtas met eigen logo

   Maak het persoonlijk: je eigen logo op een rugtas! We laten je logo of bedrijfsnaam drukken op een stoffen labeltje, en dit labeltje zal netjes worden bevestigd aan de zijkant van de rugtas.

   Mogelijk op iedere kleurencombinatie uit onze collectie. We kunnen deze rugzak met logo als lege of als gevulde rugtas aanleveren!

   Blije reacties 🙂

   “Ze zijn heel erg goed ontvangen. Juiste kleuren voor de juiste mensen en qua inhoud waren we allemaal verrast. We voelen ons zeer verwend.  Al was het herenpakket wel de grootste verrassing! Het bierpakket viel al helemaal in goede aarde, maar de mini barbecue met gereedschap was uiteindelijk het toppunt! Heel goed gevonden van jullie!

   Natuurlijk is het leuk om de tassen gevuld te krijgen en waren het fijne kerstpakketten. Maar zelf was ik nog het meest verrast door jullie rugtassen. Online blijft het spannend. Ze zijn nog mooier en beter dan ik had verwacht. (..) Deze zitten goed, het formaat is ideaal voor een korte trip maar ook voor werk. Er zit niets overbodigs op en toch zijn ze zeer functioneel en ook nog erg leuk. (..)

   Heel erg bedankt voor onze fijne cadeau’s!”

   Gaf haar team in 2020 een gevulde rugtas (in verschillende thema’s) als kerstpakket.

   Blije reacties 🙂

   “De kerstpakketten zijn enorm goed ontvangen! Iedereen was heel enthousiast, over de tas maar ook over de inhoud! Kortom een groot succes.

   Dank voor jullie zorgen en leuke laagdrempelige contact in de voorbereiding!”

   Gaf haar team in 2020 een gevulde rugtas (in verschillende thema’s) als kerstpakket.