Nieuw!ย 

De gooi-maar-lekker-vol-tas.

Jep: zo’n tas waar je lekker gewoon รกl je spullen in kan gooien. Heerlijk, toch? ๐Ÿ˜‰ De tote bags van berg & maan zijn super ruim, gemaakt van stevig, duurzaam (BCI)katoen en hebben fijne, lange hengsels. Aan de binnenkant vind je een handig vakje met rits – voor je belangrijkste spullen.

Verkrijgbaar in 5 vrolijke kleurencombinaties. Jij kiest je favoriete kleur, wij regelen de rest!

Kies je kleur!

De vrolijkste thuis

Onze tote bags zijn super handig voor naar de supermarkt, de sportschool, het park of een dagje naar het strand. Het maakt ze niet uit, zolang ze je spullen maar mogen dragen. ๐Ÿ™‚

Verzending binnen 1-2 werkdagen vanuit Utrecht!

uitgelicht

ย berg & maan | Hennep Collectie ๐ŸŒฟ

Tassen uit de berg & maan | Hennep Collectie ๐ŸŒฟ zijn gemaakt van een mix van duurzaam katoen รฉn, je raad het vast al ;-): hennep. Hennep heeft de laagste ecologische voetafdruk van alle stoffen en is daarmee ontzettend duurzaam. Het groeit zonder chemische bestrijdingsmiddelen, er is weinig water nodig, de plant groeit enorm snel, zuivert giftige stoffen en geeft 60-70% van de voedingsstoffen die ‘ie nodig heeft terug aan de bodem. Net zo belangrijk: de vezels zijn lang en uitzonderlijk sterk, en daarom is hennep super geschikt als materiaal voor kledingstukken en tassen.

We hebben ook rugtassen, hoera!

Voor groot, klein, en alles daartussenin. En altijd inclusief oneindig goed humeur.

Bekijk collectie