< Terug naar alle blogs

We hebben de afgelopen weken meerdere keren de vraag gekregen of onze tassen ook ergens in het echt te bekijken zijn. Begrijpelijk ook: sommige mensen vinden het gewoon fijner om een product eerst even te zien en te voelen voordat ze tot aanschaf overgaan. En hoewel we van het begin al van plan waren om van berg & maan vooral een online onderneming te maken (want: eindeloze mogelijkheden, wereldwijd mensen kunnen bereiken..zo tof!) vinden we het natuurlijk ook super leuk om in real life met jullie in contact te komen, en jullie kennis te laten maken met ons merk.

✰ berg & maan @ Sonsbeekmarkt
zondag 6 september
11.00 tot 18.00
Tellegenlaan 3, Arnhem ✰

Het oorspronkelijke plan was om voor ‘t eerst ‘offline’ onze happy bags te showen tijdens Koningsdag. Nouja, zoals je misschien hebt gemerkt ging dat feest niet door ;-), net zoals vele vergelijkbare andere dagen/markten die volgden. Maar met uiteraard alle RIVM-maatregelen in acht nemende is het aanstaande zondag 6 september dan echt zo ver: we zijn met berg & maan aanwezig op onze allereerste markt! De Sonsbeekmarkt in Arnhem welteverstaan – voor ons een nog onbekende markt, maar als we de verhalen van voorgaande edities mogen geloven zeker een bezoekje waard! Je vindt er een hoop lokale producten, yoga, verse koffie, hapjes en een boel creatieve ondernemers met toffe producten.

berg & maan is aanwezig op de Sonsbeekmarkt in Arnhem! Zondag 6 september | 11.00-18.00 | Sonsbeekpark, Tellegenlaan 3

Sneak peek: nieuwe kleuren!

Nog meer leuks: tijdens de markt zullen we jullie ook een eerste preview geven van de nieuwe kleuren van de berg & maan collectie, die we half/eind oktober verwachten! Een paar weken geleden vroegen we jullie via Instagram te stemmen op een aantal mogelijke nieuwe kleuren voor de nieuwe collectie. Er werd echt heel veel gestemd, echt super leuk.

Uiteindelijk na toch wel lang twijfelen (zooveel mooie kleuren!) de knoop doorgehakt. Naast dat we ons huidige assortiment weer zullen aanvullen (dus ook onze Mountains are calling op veler verzoek weer terug op voorraad!) zullen we onze collectie dit najaar met drie nieuwe kleuren uitbreiden. En tijdens de Sonsbeekmarkt zullen we voor ‘t eerst laten zien welke het zijn geworden! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.