< Terug naar alle blogs

Al vanaf het moment dat de eerste ideeën rondom ons eigen rugtassenmerk wat meer vorm kregen, zijn we volop in ons hoofd en op papier verschillende kleurencombinaties aan het bedenken. Voor onze eerste vier ontwerpen hebben we ons volledig laten inspireren door kleuren die we tijdens onze vakanties en reizen tegenkwamen. Kleine gekleurde huisjes in Italië, besneeuwde bergtoppen in Peru en helderblauwe meren in Noorwegen: geen betere inspiratiebronnen dan natuur en cultuur. 🙂 Al deze plekken legden we vast op beeld; en eenmaal thuis kozen we de mooiste combi’s uit.

Al snel na de lancering van ons merk begon het al een beetje te kriebelen: welke nieuwe kleuren zullen we voor de volgende batch kiezen? Maar goed: eerst maar eens het merk uitrollen, opbouwen en zoveel mogelijk verkopen realiseren, da’s al leuk genoeg! We hadden met elkaar afgesproken dat we pas bij een bepaald aantal verkopen actief aan de slag mochten gaan met nieuwe kleuren. Half juni was het zover 🙂 yay! ‘t Leek ons leuk om jullie ook actief te betrekken bij dit proces. Op Instagram gaven we jullie 6 opties om op te stemmen, en dat deden jullie volop. Super tof! Na heel wat uurtjes wikken en wegen (je hebt zooooveel mooie kleuren, en ‘t is toch best spannend om definitieve keuzes te maken) werd de knoop uiteindelijk doorgehakt: maar liefst drie nieuwe kleurencombi’s zijn een feit!

Daar zijn ze: onze nieuwe helden

Na uitgebreid overleg met onze producent (ook ivm optimalisatie van bepaalde details van de tas) is het dan nu eindelijk zover: ze zijn in productie! Mega spannend en super benieuwd, maar we hebben er alle vertrouwen in. 🙂 Begin september gaven we tijdens onze eerste markt alvast een voorproefje! En dan is ‘t nu ook eindelijk de tijd om ze ook hier aan jullie te showen. Dus, tadaaa, hier zijn ze dan: onze nieuwe kleuren!

Aangezien de huidige (uitverkochte) kleuren straks ook weer worden aangevuld, hebben we straks een assortiment van 7 kleuren. En 7 is mijn lievelingsgetal. Komt dat ff mooi uit. 😉

Beschikbaar als pre-order!

De nieuwe kleuren én de uitverkochte kleuren zijn nu beschikbaar als pre-order! De echte early birds ontvangen 15% korting bij hun bestelling: gebruik hiervoor de code HAPPYHERFST bij de check-out. We verwachten je bestelling ongeveer begin december bij je te kunnen leveren. Zodra we concreter weten wanneer dat zal zijn hoor je dat van ons. Aftellen, zin in!

Familiefoto! Gezelliggg 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.